skip to Main Content
BFA Design

Nutpapha Wongpinta

Zensoul( Co-Chillin) destination to the relaxing soul

This text is only available in Swedish

Zen soul är ett co-chillinställe med en mysig bar och ett kafé där man kan sitta jobba eller plugga, eller bara hänga, antingen själv eller i sällskap med andra. En plats där det finns avskilda ytor, men inte med en klassisk kontorskänsla, utan istället en plats där besöket i sig blir en upplevelse och kan vara inspirerande. Interiören i rummet är inspirerad av asiatisk och skandinavisk design och ger möjligheter att vara ifred och koppla av, läsa en bok, plugga eller jobba. Platsen är utrustad med vilorum, men till skillnad från vanliga vilorum som finns på campus eller arbetsplatser så har dessa vilorum formgivits med en spa-inspirerad design för att skapa bättre förutsättningar för vila och återhämtning.

 

Syfte: Skapa en mötesplats för högskolans studenter, kontorsarbetare och frilansare.
Vision: Främja en mötesplats genom att skapa en harmonisk, välkomnande miljö som är inspirerad av natur, Asiatisk och Skandinavisk design, på ett inkluderande och hållbart sätt.
Mål: Design för välmående genom att balansera arbete och privatliv, med fokus på att reducera stress och ökad produktivitet.

 @paphapinta